about us

M
uschii obositi si tensionati, trupul incordat, stresul psihic ce ne afecteaza, nu doar mintea si spiritul, ci provoacă si boli ale trupului, toate acestea pot fi vindecate prin masajul de relaxare si mai ales prin masajul terapeutic. Reflexoterapia este si ea un mijloc excelent de a te relaxa si decontracta, dar cel mai important este ca vindeca nenumărate boli. Celulita, centimetrii si kilogramele in plus, lipsa de tonicitate a pielii, toate acestea pot fi rezolvate prin masajul anticelulitic.

 

Servicii oferite din această categorie:

 

• Masajul anticelulitic completează procedurile de remodelare corporala, fiind una dintre cele mai eficiente metode de diminuare si eliminare a celulitei, rezultatul fiind rapid si vizibil.

• Masajul de relaxare este o tehnica de masaj care se efectueaza pe tot corpul si constă in miscari ferme care creează o stare de confort, de relaxare si de eliberare a stresului echilibrand energetic organismul. Este ceea ce va da senzatia de „reincarcare a bateriilor”.

• Masajul terapeutic poate fi folosit pentru a promova bunastarea generala a organismului, avand efecte benefice asupra sistemul imunitar, tensiunii arteriale, circulatiei, digestiei, tonusului muscular si pielii, in durerile de spate sau durerile din zona cefei.

• Reflexoterapia este o ramura a reflexologiei care se ocupă cu tratamentul prin masaj presional actionând pe puncte reflexe diagnosticate ca fiind sensibile (dureroase). Reflexoterapia se poate executa pe puncte reflexe situate la nivelul picioarelor (talpi), mainilor, coloanei vertebrale, urechii sau a intestinului gros. Reflexoterapia se bazeaza pe teoria conform careia exista anumite zone ale corpului in care sunt proiectate din punct de vedere nervos si energetic toate organele si functiile organismului. Cea mai importanta astfel de zona o constituie talpa piciorului. La nivelul tălpii piciorului sunt foarte multe terminatii nervoase si s-a demonstrat stiintific ca la acest nivel au loc unele depuneri de toxine (acidul uric, saruri, alte impurităti).
 

NOU Masaj cu ulei de argan!


Uleiul de argan este un elixir al frumusetii care aduce multiple beneficii intregului corp. Masajul cu ulei de argan combina relaxarea cu beneficiile sale pentru organism: lupta impotriva imbătranirii cutanate si pierderii elasticitatii pielii, previne vergeturile (de aceea este extrem de util si pentru femeile gravide), este un puternic emolient, regenerator, antiinflamator și cicatrizant. Datorită caracteristicilor sale nutritive si cosmetice, acest ulei este unic in lume. Programeaza-te si tu pentru o experienta unica si bucura-te de relaxarea si frumusetea oferita de masajul cu ulei de argan!

Masajul are un efect deosebit de benefic asupra mintii prin deblocarea si armonizarea planului psihic, asigurand un fundal adecvat desfasurării proceselor mentale. Acesta actioneaza si prin imbunatatirea constientizarii propriului corp, prin eliminarea anumitor probleme la nivel somatic, care pot agrava dezvoltarea intelectual armonioasa. Rezultatele vor fi spectaculoase!

promotii masaj

Masajul este benefic pentru trup, minte si suflet!