Bixyplastia – Tratamentul magic care îți transformă părul!

Dragile noastre, de curând v-am povestit pe pagina noastră de facebook despre Bixyplastia, un tratament revoluționar, care are puterea de a îndrepta părul, dar și de a-i oferi regenerare, hidratare și strălucire.

Astăzi vrem să vă povestim și mai multe lucruri interesante despre acest tratament și despre puterile sale magice.

Tratament Bixyplastia
Diversele tratamente chimice sau mecanice pe care le folosim pentru înfrumusețarea părului, lasă urme vizibile și din păcate, neplăcute asupra acestuia.
De aceea, părul nostru are nevoie de un tratament special, care să îi redea frumusețea și sănătatea. Iar dacă acest tratament special poate să facă și o magie și să îi ofere părului tău, pe lângă o regenerare intensivă, și îndreptare, netezire și strălucire, atunci totul este absolut minunat!
Și da, ați ghicit, Bixyplastia este tratamentul magic despre care vorbim!

Tratament de indreptare
Ce este Bixyplastia?

Bixyplastia este un tratament inovativ, creat de producătorul Honma Tokyo, care are la baza sa o combinație perfectă dintre botox și keratină. Acest lucru înseamnă că acest tratament oferă, atât o putere bună de îndreptare și de netezire a părului de tip european, cât și o putere mare de regenerare asupra părului decolorat și degradat.

Datorită calităților sale deosebite, Bixyplastia este unul dintre cele mai cunoscute și mai bune tratamente de îndreptare și regenerare a părului subțire și deteriorat.
Secretul acestui tratament magic este combinația dintre keratină și botox, astfel produsul îndreaptă bine firul de păr și în același timp îl regenerează și îi oferă o strălucire de “oglindă”.

Tratrament cu keratina pentru păr

Acest tratament are o formulă unică, care îmbogățește părul cu vitamine naturale, precum sunt acizii grași și aminoacizii, astfel reușind să reconstruiască firul de păr, hidratându-l și oferindu-i un luciu deosebit.
Bixyplastia nu numai că îndreaptă părul, dar îl și hidratează, hrănește și vitaminizează în profunzime.

Ingredientul magic care răspunde pentru regenerarea părului este cistina, un aminoacid esențial din care este compus firul de păr. Acest aminoacid, alături de un amestec de uleiuri prețioase din Amazon, bogate în acizi grași, regenerează părul din interior spre exterior, oferindu-i forță și elasticitate.
tratament cu botox
Tratamentul Bixyplastia conține foarte multe uleiuri din Amazon, uleiuri prețioase, care refac firul de păr, până în profunzimea sa.
Nucul Bixy Orlean (de la care provine denumirea tratamentului) este extrem de bogat în acizi grași, acesta hidratează foarte bine părul și îl protejează de razele UV.

Bixyplastia este recomandat pentru toate tipurile de păr european, respectiv părul mediu spre subțire, părul fragil, cu un onduleu nu foarte definit, părul ondulat spre drept.
Tratamentul nu este potrivit pentru părul foarte ondulat sau creț și nici pentru părul cu fir foarte gros.

Datorită proprietăților foarte bune de regenerare și hidratare, recomandăm acest tratament cu keratină și botox persoanelor care au părul blond, decolorat, degradat și care necesită o îngrijire mai deosebită.
Tratamentul are puterea să îl regenereze și să îl revitalizeze instant.

tratament botox

Fiind o combinaţie perfectă de botox şi keratină, părul poate beneficia de una dintre cele două componente, sau de amândouă în același timp, în funcție de alegerea fiecărei persoane.
În cazul în care îți dorești doar regenerare pentru părul tău și să îți păstrezi și onduleul natural al părului, trebuie să știi că Bixyplastia poate acționa și separat.

Atunci când produsul este aplicat pe părul semi-umed, acesta acționează ca botox pentru păr, iar în acest caz nu va avea efect de îndreptare a părului, dar îl va hidrata, regenera, va netezi cuticula, va sigila vârfurile și va păstra onduleul natural.

Foarte important de specificat este faptul că acest tratament nu conţine formalină, formaldehidă sau derivaţi ai acestora. Conservantul folosit în produsul Bixyplastia este phenoxyethanolul, o alternativă foarte bună, care nu dăunează sănătății, fiind prin urmare un produs non invaziv și lipsit de toxicitate.

Cum se aplică Bixyplastia?

  1. Se spală părul de 2 ori, folosind șamponul clarifiant Bixyplastia.
  2. Se uscă părul 100%, cu feonul setat pe aer cald.
  3. Se aplică tratamentul cu keratină Bixyplastia, suviță cu suviță , lăsând 1 cm liber de la rădăcină.
  4. Se lasă produsul să acționeze 20 de minute.
  5. Se usucă părul 100%, cu feonul setat pe aer rece.
  6. Se sigilează tratamentul cu placa. Se îndreaptă părul cu placa la 180-230 grade. Fiecare suviță se îndreaptă de 7-15 ori, în funcție de structura firului de păr a fiecărei persoane.
  7. Se lasă tratamentul să acționeze 120 minute.
  8. După expirarea timpului se spală părul foarte bine cu apă, fără a mai utiliza șampon.
  9. Se usucă părul, cu feonul setat pe aer cald, fără a folosi peria, rezultând un păr drept, strălucitor și extrem de catifelat la atingere.tratament pentru par
Cum se întreține părul după tratament?

Pentru ca rezultatele tratamentului de îndreptare și regenerare să se mentină pe o perioadă cât mai lungă de timp, este necesară spălarea şi îngrijirea părului cu şampon şi balsam fără parabeni, sulfați şi sare, ingrediente care anulează efectele botoxului şi keratinei.

Pentru rezultate excepționale și de durată, recomandăm utilizarea produselor speciale de întreținere din gama Honma Tokyo. Șampoanele, balsamurile și măștile din gama de întreținere Honma Tokyo nu conțin parabeni, sulfați şi sare, ingrediente care ar putea să deschidă cuticula firului de păr, păstrând astfel keratina sigilată pe o perioadă îndelungată. În același timp, aceste produse hidratează și regenerează părul, prin aportul suplimentar de uleiuri și keratină hidrolizată, conferă luciu și netezesc suplimentar firul de păr.

Spre deosebire de alte șampoane din comert, care din cauza concentrației mare de sulfați și sare, vor scoate keratina din păr în maxim o lună, produselor de întreținere din gama Honma Tokyosunt special concepute pentru a menține cuticula sigilată după tratament, ajutând la menținerea rezultatelor minunate până la 4 luni!
salon Milagro tratament de indreptare
În această ultimă imagine nu s-a folosit placa sau altă metodă de îndreptare a părului după tratament, așa arată acesta după simpla uscarea cu feonul. Iar dacă este îngrijit corespunzător, cu produsele potrivite, părul va arăta astfel după fiecare baie, timp de 4 luni, fără nici un efort din partea ta! Nu-i așa că este minunat?

Sperăm că te-am convins de calitățile excepționale ale acestui tratament inovativ, care pe noi ne-a fascinat pur și simplu!

Te așteptăm să strecurăm puțină magie în părul tău și să îți oferim părul  sănătos, drept și strălucitor, la care ai visat dintodeauna!