Sfaturi prețioase în alegerea tunsorii perfecte

Fiecare femeie adoră să audă complimente despre cât este de frumoasă și cât de bine i se potrivește tunsoarea pe care o poartă. La orice vârstă, tunsoarea joacă un rol foarte important în crearea unei imagini impecabile, poate cel mai important, dacă este să ținem cont de părerea specialiștilor, care afirmă că felul în care ne aranjăm părul ne poate adăuga ani pe chip sau dimpotrivă, ne poate întineri.

Atunci când vine vorba de tunsoare, o femeie este definită întotdeauna de alegerile pe care le face. O tunsoare potrivită, nu are doar rolul de a o face mai frumoasă, ci și de a-i oferi mai multă încredere în sine și odată cu acest lucru, în toate aspectele vieții sale.

Tocmai de aceea, ți-am pregătit o surpriză pe care o vei regăsi în continuarea articolului.

tunsoare par

O tunsoare trebuie să fie o experiență completă, așa că orice serviciu de tuns trebuie să fie precedat de o sesiune de consultanță personalizată, chiar dacă tu vrei doar tăierea vârfurilor.

La Milagro, cunoaștem diferența dintre “o formă nouă” și “doar vârfurile”, însă dincolo de preferința personală a fiecărei cliente, sfătuim și oferim recomandări de fiecare dată când le considerăm benefice.
Întâlnim adesea cliente atașate emoțional de părul lor, care este însă degradat, aspru sau ars. În această situație, chiar dacă ții la lungimea părului, vom insista să tundem din el, atât cât este nevoie pentru a-l păstra sănătos, a-i stimula creșterea și a te ajuta să arăți bine și îngrijit.

A tunde corect este simultan o artă și o știință, nu este doar despre tăiat parul, ci despre a înțelege, a găsi soluții, a executa corect o formă care să se păstreze în timp, folosind instrumentele de cea mai bună calitate și dedicându-ți tot timpul și atenția.

O tunsoare bună te ajută să arăți bine în fiecare zi fără să fie nevoie să pierzi foarte mult timp să te aranjezi, îți dă o stare de bine tot timpul, încredere în tine, te ajută să proiectezi imaginea pe care ți-o doresti și nu în ultimul rând, îți aduce admirația și complimentele celor din jur.

Tunsoare pentru parul lung

Care este cea mai bună tunsoare pentru tine?
Alegerea celei mai bune tunsori pare uneori o ecuație complicată, însă de regulă trebuie să începi prin a-ți răspunde la o câteva întrebări simple: ce îmi place, ce vreau să transmit?

Odată ce te-ai decis ce poveste vrei să spui, este timpul să vii și să ne povestești ce preferințe, dar și ce complexe ai, legate de trăsăturile tale, este important să știm ce îți place la tine si ce ai vrea să ascunzi. Știm, nu suntem psihologi, deși uneori ne place să ne asumăm și acest rol, însă cunoscând toate detaliile, putem face cea mai bună alegere pentru tine.
De obicei, stilistul poate observa trăsături pe care ție îți este greu să le vezi, ceva care poate fi pus în valoare mai bine sau poate ceva care poate fi mascat, așa că îți va face o recomandare bazată pe preferințele tale, nevoile pe care le ai, însă și pe sugestiile sale proprii.

Tunsori dama

Cum îţi alegi tunsoarea perfectă în funcție de forma feței?
Când te hotărăşti să-ţi schimbi tunsoarea, trebuie să iei în considerare, în primul rând, forma feţei. Alte considerente pe care nu trebuie să le treci cu vederea sunt tipul şi textura firului de păr. Iată cum să faci alegerea potrivită:

Dacă ai fața ovală – dacă te încadrezi în această categorie, eşti o norocoasă, fiindcă aceasta este considerată, de către specialişti, forma ideală. Lung sau scurt, filat sau drept… Datorită proporţiilor simetrice, poţi încerca aproape orice în materie de coafuri. Te avantajează: tunsorile bob de orice fel, bretonul, dar şi buclele lejere.

Dacă ai fața rotundă –
dacă te încadrezi în această categorie, scopul tău este să creezi iluzia optică de alungire şi să domoleşti liniile curbe. În acest sens, trebuie să creezi cât mai puţin volum în jurul feţei. Te avantajează: tunsorile care încadrează perfect bărbia. De asemenea, se recomandă aşa-numitele tunsori în scări, fiindcă subţiază faţa, ascunzând părţile laterale. Poţi să încerci şi tunsorile filate, care creează efectul de alungire de care ai atâta nevoie.

Dacă ai fața triunghiulară – dacă te încadrezi în această categorie, bărbia ascuţită reprezintă punctul focal al feţei tale. Pune accent pe ochi sau pomeţi printr-un breton dat într-o parte. Lungimea părului trebuie să ajungă cel puţin la nivelul mandibulei. Dacă îţi place să porţi părul lung, stilistul îți poate tunde câteva şuviţe la nivelul pomeţilor.

Dacă ai fața pătrată –
dacă te încadrezi în această categorie, ceea ce trebuie să urmăreşti este să „îndulceşti” linia mandibulei. Ţi se potrivesc de minune coafurile cu bucle, dar şi părul lung, în trepte, pornind chiar de la linia mandibulei.

Tuns par scurt, Hairstyle Pitesti

Recomandări în funcție de textura firului de păr.

Părul fin – moale și casabil, este unul dintre cele mai problematice tipuri de păr, i se potriveşte o tunsoare care să confere textură şi volum, fără a elimina din volumul existent.
Dacă ai parul fin și subțire, scurtarea acestuia este întotdeauna o idee bună. Tunsoarea bob te avantajează deoarece oferă volum. Poți opta pentru un bob clasic, cu părul mai lung în față și mai scurt la spate sau ușor gradual. O idee bună pentru a oferi impresia unui păr cât mai des este bretonul.

Părul cu fir gros și aspru - are nevoie de filare pentru a se aşeza mai bine și a dobândi acea mișcare naturală, fluidă, care să îl pună în valoare și care pune în evidență trăsăturile chipului. Cele mai potrivite tunsori pentru acest tip de păr sunt cele cu graduare, care permit construirea volumului sau diminuarea acestuia.

Părul ondulat/creţ  – se pune în valoare prin tunsori graduate, care să elimine din volumul excesiv, conferind totodată o aşezare naturală a buclelor.

Pentru a pune în valoare volumul specific părului ondulat, sunt recomandate tunsorile french carré si bob, pentru un look proaspăt, mereu ușor de întreținut. Dacă ești adepta părului lung, află că tunsoarea în scări va oferi un aspect special părului creț, deoarece pune în evidență fiecare buclă în parte.
tuns dama pitesti

Cât costa un tuns la Milagro?

Un specialist investește ani de pregătire teoretică și practică pentru a-ți putea oferi cel mai bun rezultat. Și orice femeie modernă știe care este impactul pe care îl are prima impresie, de aceea este important să descoperi ca un tuns nu e o cheltuială, ci o investiție în propria frumusețe.

La Milagro serviciul de tuns costă între 35 lei si 50 lei, în funcție de lungimea părului.
Experiența de răsfăț poate fi completată cu un spălat și un tratament capilar intensiv hidratant și desăvârșită apoi printr-o coafură perfectă de zi.

Indiferent dacă îți dorești să faci o schimbare radicală în viața și look-ul tău sau doar să îți reîmprospătezi tunsoarea, lăsându-te pe mâna hair styliștilor Milagro, vei avea de fiecare dată certitudinea că vei face cea mai bună alegere!

Tuns par lung

În perioada 25.09.2019 -  08.10.2019 venim în întâmpinarea clienților noștri cu o promoție de nerefuzat.  Poți primi un voucher cu 20% discount la servicile de tuns și cadou 2 mini produse SEBASTIAN în valoare de 40 lei.

În plus, persoanele care beneficiază de ofertă, vor participa automat și la tombola noastră specială, unde pot câștiga un abonament cu 5 sedințe la tuns.

Dacă dorești să profiți de oferta noastră, poți descărca voucherul din link-ul de mai jos:

https://m.me/SalonMilagro?ref=Oferta-tuns

Cu drag,
Echipa Milagro