10 ani de frumusețe și idealuri împlinite!

Sărbătorim 10 ani minunați în care am avut ca misiune frumusețea absolută.

Milagro s-a născut din pasiune pentru frumos și din dorința de a aduce oamenilor zâmbete și momente unice de răsfăț.
Timp de un deceniu, frumusețea a fost pentru noi un concept absolut, pe care ne-am străduit în permanență să îl ridicăm la nivel de artă, alături de clientele noastre.

Experiența acumulată în acești 10 ani minunați, o împărtășim cu drag în fiecare zi, oferind clientelor noastre, sfaturi personalizate, perfect adaptate nevoilor și dorințelor acestora.

Milagro reprezintă mai mult decât un salon de înfrumusețare, este locul acela minunat în care te simți pe deplin răsfățată și unde calitatea, stilul și rafinamentul se împletesc armonios și devin trăsături definitorii.

La Milagro, credem în frumusețea creată de natură și desăvârșită de mâinile specialiștilor noștri.

salon Milagro

salon Milagro

10 ani de poveste, cu și despre oameni frumoși.

În acești 10 ani am avut parte de amintiri frumoase, eforturi de echipă, schimbări, realizări deosebite și multe provocări.

Însă întotdeauna, indiferent de schimbările survenite, numitorul nostru comun a rămas pasiunea pentru frumusețe.

Echipa Milagro este formată din oameni talentați, oameni ale căror suflete se umplu de bucurie, de fiecare dată când pe chipurile clientelor apar zâmbete de fericire și mulțumire.

Au fost 10 ani cu multe bucurii și mici obstacole presărate în calea misiunii noastre de a crea frumusețe.
Fiecare obstacol ne-a motivat și ne-a ajutat să ne autodepășim și să devenim din ce în ce mai buni. Pentru noi, perfecționarea continuă a fost un proces absolut vital.

salon de infrumusetare Pitesti

MILAGRO – salon de infrumusetare Pitesti

10 ani de frumusețe și promisiuni respectate. 

În acești 10 ani minunați, am încercat întotdeauna să punem împreună pasiunea pentru frumusețe, cu empatia și atenția deosebită față de nevoile fiecărei cliente.

La Milagro totul începe cu o dorință, un vis sau un ideal de frumusețe si prinde contur datorită inspirației, talentului și experienței specialiștilor noștri.

Experiența și talentul specialiștilor noștri oferă clientelor garanția unor servicii ireproșabile, aparținând celor mai noi tendințe, indiferent că vorbim despre coafură, manichiură, vopsit, cosmetică sau machiaj.

Pentru noi este foarte important ca experiența fiecărei persoane în salon să fie una foarte plăcută și relaxată. De aceea, la Milagro punem suflet în fiecare nou proiect pentru că știm că astfel clientele noastre se vor întoarce întotdeauna cu încredere și bucurie.

 

salon manichiura pitesti

10 ani de frumusețe și servicii ireprosabile.

Iubim frumusețea, iar asta ne ajută să realizăm lucruri absolut minunate.
În spatele fiecărui serviciu și al rezultatelor frumoase pe care le obținem, se află multă muncă, pasiune, creativitate, profesionalism și mult suflet.

La Milagro vei primi întotdeauna mai mult decât servicii profesioniste. Aici vei afla ce ți se potrivește cel mai bine, vei primi întotdeauna cele mai bune sfaturi, iar atmosfera relaxantă, caldură și respectul cu care vei fi tratată, vor face dintr-o vizită obișnuită într-un salon de înfrumusețare, o experiență deosebită.

În ultimii 10 ani, ne-am perfecționat continuu serviciile de înfrumusețare și ne-am structurat în cinci departamente, unde clientele noastre s-au bucurat de toată atenția, respectul și rezultatele minunate pe care și le-au dorit.

saloane de infrumusetare Pitesti

salon milagro pitesti
Aniversare
în note de glamour și eleganță.

 Am aniversat un deceniu de frumusețe și am vrut să sărbătorim acest moment special printr-un eveniment cu adevărat memorabil.

Timp de mai multe luni am conturat povestea salonului nostru în linii de glamour și eleganță. Ne-am dorit să desăvârșim povestea Milagro printr-o schimbare de imagine fabuloasă.

Pentru asta, salonul nostru s-a aflat timp de 3 luni într-o renovare completă, o schimbare minunată, pe care ne-am dorit să o oferim clientelor noastre pentru a se bucura de servicii la cele mai înalte standarde, într-o locație de lux, în care să se simtă pe deplin răsfățate.

salon de coafura, manichiura, pedichiura, masaj, cosmetica

salon de coafura, manichiura, pedichiura, masaj, cosmetica.

MILAGRO Pitesti

Clientele noastre vor regăsi în salon aceleași servicii de calitate cu care au fost obișnuite, însă totul se va desfășura într-un ambient cu note de lux și eleganță, care le va oferi un minunat sentiment de confort și răsfăț.Untitled2
Mulțumim tuturor persoanelor care au fost alături de noi în acești 10 ani minunați, vă mulțumim pentru încredere, fidelitate și recenziile minunate care ne-au motivat să ne desăvârșim munca și serviciile.

Povestea Milagro și misiunea noastră de a crea frumusețe absolută, continuă.

Vă așteptăm să celebrăm împreună frumusețea!

salon milagro Pitesti