Incursiune pe tărâmul inovației și al produselor extraordinare

Astăzi facem o scurtă incursiune pe tărâmul inovației și îți povestim lucruri interesante despre noua gamă INVIGO de la Wella, pe care tocmai am adăugat-o portofoliul nostru de produse profesionale de îngrijire și înfrumusețare a părului.

INVIGO înseamnă în primul rând produse de înaltă performanță, cu o tehnologie avansată, ingrediente noi și un amestec interesant și eficient de vitamine și nutrienți esențiali părului.
Aceste produse arată minunat și miros incredibil de bine, însă cel mai important aspect, ele infuzeză părul cu frumusețe și sănătate, răsfățându-l cu textura și rezultatele lor uimitoare.

Recunoaștem, pe noi INVIGO ne-a cucerit din prima privire cu designul și culoarea lor minunată!

Invigo

Indiferent dacă părul tău are nevoie de hrănire, de volum sau poate de produse care să îi mențină intensitatea culorii, gama INVIGO este gata pregătită să îți răsfețe părul cu ingrediente prețioase și să îi ofere îngrijirea de care are nevoie.

Iată care sunt cele mai importante informații și produsele care fac parte din această gamă inovativă și deosebit de eficientă:

1. INVIGO Color Brilliance reprezintă o gamă de produse special dedicată menținerii culorii și strălucirii părului vopsit. Așa cum probabil ați remarcat, aceste produse sunt de fapt vechea gamă Wella Color Brilliance, pe care multe dintre clientele noastre o cunosc și o iubesc.

Ce au acestea în plus? Ei bine, ele au în compoziție diferiți antioxidanți, vitamine și numeroase moleculele încapsulate, care mențin culoarea părului vibrantă, până la 7 săptămâni.
În plus, ele conțin histidină și vitamina E, ingrediente ce ajută la controlul procesului de oxidare după colorare și la protejarea culorii.
Wella Invigo

Gama Color Brilliance conține: șampon, balsam, mască și spray booster.

2. INVIGO Nutri-Enrich reprezintă o gamă de produse special dedicată părului uscat și deteriorat. Și în cazul acestor produse, discutăm din nou despre o îmbunătățire a vechii game Wella Enrich.

Ce au acestea în plus? Ele conțin acid oleic și panthenol, două substanțe care asigură hidratarea și hrănirea părului, în timp ce vitamina E îl protejează împotriva stresului. În plus, acestea mai conțin și fructe Goji, cunoscute ca fiind extrem de bogate în vitamine, minerale și peptide.

Produse pentru par

Gama Nutri-Enrich conține: șampon, balsam, mască, spray antistatic, spray booster și fiole prețioase cu ser hrănitor.

3. INVIGO Volume Boost reprezintă o gamă de produse special dedicată părului subțire și lipsit de volum . Gama conține o formulă ușoară, cu extract de bumbac, care face părul ușor de controlat și îi oferă strălucire, fără a-l încărca. Totodată, polimerii regăsiți în compoziția acestor produse înconjoară firele de păr și ajută la crearea celui mai voluminos aspect, în timpul uscării părului.

INVIGO VOLUME BOOST

Gama Volume Boost conține: șampon, mască și spray booster.

4. INVIGO Blonde Recharge reprezintă o gamă de produse special dedicată părului blond, căruia îi îmbunătățește și îi menține culoarea și luminozitatea. Conține un amestec de pigmenți coloranți, ce pun în evidență un blond sănătos și luminos.

Sampon pentru par blond

Gama Blonde Recharge conține: șampon și balsam (balsamul este atât pentru tonuri calde de blond, cât și pentru tonuri reci).

5. INVIGO Color Recharge reprezintă o gamă de produse special dedicată părului vopsit, căruia îi îmbunătățește și îi menține luminozitatea și vibrația tonurilor de brunet și roșcat. Conține un amestec de pigmenți coloranți, cu efect de intensificare a culorii.

INVIGO

Gama Color Recharge conține doar balsam (atât pentru tonuri calde, cât și pentru tonuri reci).

6. INVIGO Balance reprezintă o gamă de produse special dedicată curățării în profunzime a scalpului și a părului de excesul de sebum, resturi de produse de styling, praf și alte reziduuri. Produsele din această gamă oferă instant părului un aspect sănătos, proaspăt și curat. Totodată, acestea calmează, împrospătează și revitalizează scalpul.

Sampon

Gama Balance conține: șampon, mască și ser anti-cădere păr.

INVIGO reprezintă, după cum au concluzionat hair styliștii din lumea întreagă, produsele perfecte pentru evidențierea culorii părului, pentru strălucire și pentru o hidratare incredibilă!
Ne bucurăm să fim din nou printre primele saloane din țară, care au adus pe rafturile lor cu produse profesionale de îngrijire a părului și această gamă uimitoare, care pe noi ne-a fascinat pur și simplu!
Produsele sunt disponibile în salonul nostru, atât sub forma tratamentelor profesionale, cât și ca produse care pot fi achiziționate pentru acasă.

Te așteptăm cu drag să îți răsfățăm părul cu textura și beneficiile acestor produse absolut minunate!

Untitled-5