Manichiura semipermanenta – 4 saptamani de culoare, rezistenta si stralucire!

Dragile noastre, aşa cum bine ştiţi deja, îngrijirea unghiilor este şi va fi întotdeauna o preocupare importantă pentru femeile moderne. De aceea, astăzi ne-am gândit să vă povestim despre manichiura cu ojă semipermanentă, un serviciu care poate deveni aliatul tău de încredere pentru unghii frumoase şi strălucitoare până la 4 săptămâni!

Devenită extrem de populară în ultimii ani, manichiura cu ojă semipermanentă detronează încet, dar sigur, moda unghiilor cu gel, reprezentând pentru tot mai multe femei, o alegere înţeleaptă, sănătoasă şi accesibilă din punct de vedere financiar.

Oja semipermanenta Pitesti

Oja semipermanentă se aseamănă foarte mult cu lacul de unghii clasic, însă diferă ca şi durată şi mod de aplicare şi se diferenţiază şi prin rezistenţa pe care o dă unghiilor, acestea menţinându-şi culoarea şi strălucirea până la 4 săptămâni.

Aspectul unghiilor este unul dintre detaliile importante asupra cărora oricare femeie ar trebui să îşi canalizeze atenţia, deoarece, indiferent de ocupaţie sau vârstă, mâinile îngrijite reprezintă o dovadă de feminitate şi o “carte de vizită” de încredere. Astfel, detalii precum o ojă ciobită sau neuniformă, pot crea o imagine neplăcută, care cu siguranţă va afecta întreaga apariţie a unei femei.

Uneori, indiferent cât de bine îmbrăcată ar fi o femeie, sau cât de frumos ar fi machiată sau coafată, dacă aspectul unghiilor este unul neîngrijit, toate aceste aspecte pot fi puse în umbră de o manichiură prost realizată.

Dacă îţi doreşti să eviţi aceaste situaţii jenante, să scapi de chinul de a-ţi reface manichiura la fiecare 2-3 zile sau doar să scapi de obiceiul nesănătos de a-ţi roade unghiile, acum este momentul să încerci şi tu manichiura cu oja semipermanentă!

Află care sunt caracteristicile acestui produs cosmetic inovator şi ce avantaje oferă celor care o poartă din cele ce urmează.

IMG_5610

Ce este oja semipermanentă?

Oja semipermanentă este un gellack , adica un hibrid între gel şi lac de unghii, având astfel o textură şi o strălucire aparte.

În ceea ce priveste compoziţia, oja semipremanentă se aseamănă foarte mult cu cea normală, însă are în plus o strălucire specială şi o textură mult mai rezistentă. De asemenea, diferenţa dintre aplicarea ojei comune şi a celei semipermanente constă în faptul că cea din urmă necesită un procedeu puţin mai complex, care include şi folosirea unei lămpi cu raze UV sau cu LED.

Manichiura semipermanenta Pitesti

Cum se aplică oja semipremanentă?

La fel ca în cazul manichiurii obişnuite sau în cazul aplicării unghiilor cu gel, aplicarea ojei semipermanente se face după ce au fost îndepărtate cuticulele, iar suprafaţa unghiilor a fost netezită şi degresată cu o soluţie specială. Urmează apoi aplicarea unei baze incolore, cu rol protector şi de întărire a unghiilor, produs ce favorizează şi o aderenţă perfectă a ojei semipermanente.

Se aplică apoi oja semipermanentă în două straturi subţiri, cu o sesiune intermediară de 2 minute, timp în care unghiile sunt expuse razelor UV.
La final se aplică un lac protector, ce conferă un luciu intens şi de durată, al cărui rol este de a proteja culoarea şi de a menţine intensitatea şi strălucirea culorii. În cadrul salonului nostru, datorită lămpilor cu led profesionale, durata de realizare a unei manichiurii semipermanente este de maxim 60 de minute.
Manichiura semipermanenta

Avantaje manichiură semipermanentă

Conform specialiştilor din domeniul cosmetic, manichiura semipermanentă prezintă foarte multe avantaje, multe dintre acestea fiind comparabile şi superioare manichiurii cu gel, atât din punct de vedere estetic, cât şi în privinţa sănătăţii unghiilor.

Printre cele mai importante avantaje vă amintim:

1. Manichiura semipermanentă este o alegere excelentă pentru persoanele cu foarte puţin timp liber sau care îşi doresc să aibă o manichiură impecabilă, fără a cheltui prea mulţi bani, deoarece întregul proces nu depăşeşte mai mult de 60 de minute şi costă doar 65 lei.

2. Manichiura semipermanentă îşi păstrează intensitatea şi rămâne intactă pe unghii aproximativ 4 săptămâni, în funcţie de ritmul de creştere al fiecărei persoane. Atât timp cât este realizată cu produse profesionale, de către un specialist în domeniu, nu va exista niciodată riscul ca oja să sară de pe unghii, să se zgârie sau să îşi piardă strălucirea.

Gel color Opi

3. Acest tip de ojă nu afectează sănătatea unghiilor, dimpotrivă, este recomandată femeilor care au unghii casante sau exfoliate, deoarece le protejează şi le întăreşte. Baza pentru unghii este îmbunătăţită cu vitamina A, care este intens hrănitoare şi contribuie la fortifierea acestora. Datorită vitaminelor conţinute, oja semipermanentă întăreşte şi hrăneşte unghiile care se exfoliază şi se rup foarte des, ajutându-le să devină mai rezistente în timp. În funcţie de brand, oja semipermanentă poate să conţină şi alte tipuri de vitamine, cu rol benefic pentru unghii, putând fi folosită atât pentru unghiile de la mâini, cât și pentru cele de la picioare.

4. Oja semipermanentă poate fi şi un remediu optim pentru acele femei care au unghii scurte, dar care îşi doresc să se bucure de unghii lungi, fără pericolul de a le rupe sau agăţa.

5. Datorită faptului că întăreşte unghiile şi are o textură puţin mai rigidă, oja semipermanentă te poate ajuta să scapi de obiceiul nesănătos de a-ţi roade unghiile.

manichiura Pitesti

6. Oja semipermanentă este disponibilă în zeci de culori superbe, în funcţie de preferinţe, fiecare dintre acestea pretându-se oricărui tip de unghie, indiferent de mărime sau formă, deorece nu presupune îngroşarea unghiilor naturale, precum în cazul manichiurii cu gel.

7.Dacă te plictiseşti de culoarea pentru care ai optat iniţial, poţi oricând să aplici peste oja semipermanentă un strat de ojă obişnuită. Pe aceasta din urmă o poţi şterge apoi oricând doreşti, iar stratul initial de oja semipermanentă nu va fi afectat în niciun fel de acetona folosită pentru ştergerea lacului de unghii obişnuit.

manichiura semipermanenta
8. Îndepărtarea ojei permanente nu cauzează subţierea sau exfolierea unghiilor, asta pentru că pilirea se face cu un instrument foarte fin, care nu afectează sănătatea sau aspectul unghiilor naturale.

9. Comparativ cu manichiura cu gel, cea semipermanentă este mai puţin costisitoare, iar tehnica de aplicare este şi ea mult mai simplă.

10. Pe acest tip de ojă pot fi aplicate fără probleme pietre strălucitoare şi pot fi pictatate cu uşurinţă diverse modele, fără ca straturile de ojă să fie afectate. Dacă iubiţi desenele, florile uscate și alte decorațiuni de nail art, trebuie să ştiţi că aplicarea ojei semipermanente, nu vă obligă să renunțaţi la ele. Dimpotrivă, oja semipermanentă și diferitele picturi şi decoraţiuni fac o echipă foarte bună împreună!

Aşadar, după toate aceste avantaje ale ojei semipermanente, putem trage cu uşurinţă concluzia că acest tip de manichiură reprezintă soluţia ideală şi totodată “salvarea” tuturor femeilor care, fiind nevoite să se ocupe zilnic de activitaţile casnice, nu dispun de suficient timp pentru a-şi reface manichiura la fiecare 2-3 zile, însă îşi doresc să aibă în permanenţă unghii îngrijite.

http://milagro.ro/

Manichiura semipermanentă pare să fie o opţiune demnă de luat în seamă de către femeile moderne, care deşi sunt foarte ocupate, îşi doresc ca mâinile şi unghiile lor să arăte bine în orice situaţie.

Dacă te numeri printre persoanele care s-au săturat de lacul de unghii clasic, care nu rezistă pe unghii prea mult timp, sau dacă te numeri printre persoanele care vor să încerce şi altceva în afară de gel, îţi recomandăm cu căldură să încerci manichiura semipermanentă!
De altfel, acesta este şi cel mai recomandat serviciu al tehnicienilor Milagro.

Oja semipermanenta Cucio

Dezavantaje ojă semipermanentă

Ca orice produs nou existent pe piaţă, trebuie totuşi să ne întrebăm dacă nu cumva el vine la pachet şi cu o seamă de dezavantaje.
Ei bine, singurele dezavantaje pe care le-am putut găsi acestui tip de manichiură sunt următoarele:

1. Oja semipermanentă nu permite alungirea patului unghial sau realizarea de construcţii, asemeni manichiurii cu gel si nici nu se pot aplica tipsuri.

2. Atunci când ne plictisim de nuanţa unghiilor şi dorim să o îndepărtăm, acest procedeu nu poate fi realizat cu o acetonă obişnuită, ci necesită folosirea unei soluţii speciale, disponibilă doar în saloane.

Dacă este să punem în balanţă avantajele şi dezavantajele acestui tip de manichiură, vom constata că aspectele pozitive sunt incomparabil mai multe şi mai atractive, comparativ cu micile dezavantaje ale acesteia.

Salon manichiura semipermanenta

Dacă vă doriți sa vă bucurați în totalitate de avantajele unei manichiuri perfecte și rezistente pentru o perioadă cât mai îndelungată, vă recomandăm să consultați oferta noastră de oje semipermanente și să alegeți pe cea care vi se potrivește cel mai bine.

Tehnicienii Milagro vă stau la dispoziţie cu sfaturi şi idei personalizate şi vă oferă garanţie 4 săptămâni pentru orice problemă legată de serviciul efectuat!