Blush-ul roz, un must have al acestui sezon.

Pomeţii învăluiţi în tonuri de blush roz sunt cuvintele cheie ale sezonului toamnă/iarnă 2014 în ceea ce privește machiajul. Acesta dă obrajilor un aspect fresh și readuc în prim-plan un aer ingenuu, extrem de feminin.
Blush-ul roz, un must have al acestui sezon În prezentările de modă din acest sezon pink blush-ul este unul dintre produsele favorite ale make-up artiștilor, începând cu tonuri pale şi continuând cu cele mai îndrăzneţe. Chiar și cele mai delicate nuanțe de roz, aproape insesizabile, dau tenului un aspect proaspat si sănătos.
Însă, deşi blush-ul roz este foarte în vogă în sezonul rece, acesta nu se potrivește tuturor. Iată cum îl poți găsi pe cel potrivit ție:

1. Alege tipul de produs potrivit tenului tău.
Blush-urile pudră sau gel sunt indicate unui ten gras. Blush-ul cremos este potrivit pentru un ten normal și uscat.

2. Selectează o culoare de blush potrivită nuanţei tenului tău.
Încearcă să găseşti o culoare care îţi va accentua trăsăturile, fără ca aceasta să fie prea intensă. Dacă eşti o persoană cu tenul deschis, acesta îţi va veni de minune, însă dacă ai tenul măsliniu, te avantajează nuanţele de piersică.

3. Achiziţionează o pensulă de calitate.
Pe langă nuanța blush-ului, următoarea ca importanță este pensula de blush. Evită pensulele mici şi de proastă calitate, pentru că, în acest caz, rezultatul final va fi unul nu tocmai plăcut.

4.Testează întotdeauna blush-ul pe care îl vei cumpara! Culorile arată diferit o dat aplicate pe piele. Ele țin să fie mai deschise decat în cutie, așa că e mai bine să fii sigură pe ceea ce vei cumpara.
machiaj Pitesti

Aplicarea corectă a blush-ului.
- dacă ai fața ovală, blush-ul se aplică pe osul pomeților, uțor ascendent spre tample.
- dacă ai fața rotundă, se aplică sub osul pomeților, într-o manieră ascendentă, iar pentru a îngusta și alungi conturul feței, se aplică și pe zonele laterale ale tamplei și maxilarului, creand astfel iluzia de față ovală.

- dacă ai fața în formă de inimă, aplică blush-ul chiar pe pomeți, ușor spre tample, iar ca să creezi impresia optică de față ovală, aplica-l și în zonele laterale ale frunții și pe barbie.
- dacă ai fața patrată, blush-ul trebuie aplicat în lateralele pomeților, dar și în zonele laterale ale maxilarului și frunții.
machiaj Pitesti -  salon Milagro
În ceea ce privește evenimentele speciale, unde ochii sunt puternic conturați, blush-ul este aproape obligatoriu. Cu ajutorul acestuia vei arata perfect și, în plus, vei putea masca și micile imperfecțiuni ale feței. Așadar, renunță la fardurile colorate și alege în schimbul acestora blush-ul în nuanțe de roz pal care să-i dea tenului tău un aspect strălucitor, sănătos și proaspat.
farduri colorate salon Milagro