Par senzational cu ajutorul extensiilor microring!

Încă din cele mai vechi timpuri, podoaba capilară a fost cea mai de preţ bogăţie a unei femei şi probabil că nu există nicio reprezentantă a sexului frumos care să nu viseze la un păr bogat şi sănătos.

Chiar dacă natura nu te-a înzestrat cu un astfel de păr, acum poţi obţine părul frumos, lung şi bogat la care visezi, în cel mai scurt timp! Nu mai este nevoie să aştepţi să treacă luni de zile până creşte, ci poţi oricând să-ţi îmbăgăţeşti părul şi look-ul cu ajutorul extensiilor.

http://milagro.ro/blog/

 

Extensiile de păr au fost folosite încă din Egiptul Antic, au existat perioade de timp în care au fost foarte apreciate de către femeile burgheze şi perioade în care extensiile au fost interzise. Acum însă, sunt foarte la modă, asta deoarece sunt mult mai variate şi mai accesibile decât erau în trecut.

Există diverse tipuri de extensii, clip on, cu bandă adezivă, cu cheratină sau microring. Astăzi însă vom vorbi despre acestea din urma, cele cu microring, deoarece noi le considerăm a fi cel mai puţin periculoase pentru păr şi foarte uşor de purtat şi întreţinut. Acest tip de extensii rezistă în păr chiar şi 3 luni şi cel mai important aspect este că acestea afectează foarte puţin părul, în comparaţie cu alte tipuri de extensii.

salon Milagro

De ce nu sunt periculoase pentru părul tău? Pentru că nu se aplică cu vreun aparat la cald sau cu substanţe de lipit. Totusi, nu este recomandată aplicarea extensiilor acasă, singură sau de către o prietenă, ci neapărat trebuie aplicate la un salon specializat. Îţi vom explica pe parcursul acestui articol de ce este esenţial acest lucru.

Persoanele care preferă extensiile microring spun cel mai adesea că primul motiv pentru opţiunea lor este faptul că se aplică la rece şi nu la cald, precum extensiile cu cheratină, care deşi sunt cele mai populare la momentul actual, pot degrada părul. În timp ce extensiile cu cheratină rezistă până la 4-6 luni, cele cu microring sunt semi-permanente, ceea ce înseamnă că vor rezista în păr 2-3 luni.

Probabil te întrebi de ce durata de purtare mai mică este un avantaj. Răspunsul este simplu, faptul că aceste extensii microring se ţin în păr maxim 3 luni, oferă persoanelor care le aleg siguranţa că firele de păr de care sunt prinse, nu se vor subţia şi rădăcina nu va fi afectată.

Extensii de par salon Milagro

Prin urmare, s-ar putea să consideri şi tu că aceste extensii microring sunt soluţia ideală pentru tine. Întradevăr, cele mai sănătoase sunt extensiile clip on, însă dezavantajul lor este că necesită un efort constant deoarece trebuie aplicate şi îndepărtate zilnic.
Pe de altă parte, extensiile cu cheratină rezistă mult timp, însă se aplică la cald şi acest lucru duce la degradarea părului.

Îţi rămân astfel aceste extensii microring, care pot fi plasate, ca şi număr de avantaje, între primele două, rezistând în păr un timp destul de îndelungat şi aplicându-se la rece, cu riscuri minime pentru părul tău.

Pentru a te asigura ca extensiile cu microring nu îţi vor afecta firul de păr, îţi explicăm pe scurt cum se aplica acestea: se alege o suviţă din părul tău şi se croşetează cu o suviţă de păr din extensii, apoi acestea două sunt prinse cu un inel mic, care este la rândul lui strâns cu un cleşte special. Ineluşele sunt deosebit de delicate, urmând să fie apoi acoperite de părul tău, ceea ce le va face invizibile.
Fiecare inel este prevăzut cu o fâşie subţire de silicon pe interior, pentru ca extensiile să nu alunece pe lungimea părului de care sunt prinse. Aparatul care se foloseşte pentru a strânge inelele este perfect sigur, semănând foarte mult cu un cleşte.

salon de infrumusetare Pitesti

Dimensiunea microring-urilor este foarte mică, oferă confort şi este o metodă rezistentă şi noninvaziva. Ne referim aici la faptul că nu atacă firul de păr, mai ales dacă sunt corect aplicate (la aproximativ 1 cm de rădăcina firului de păr).
Acum ştii de ce aceste extensii microring se aplică numai la salon: procedeul necesită experienţă, îndemânare, precum şi un cleşte special, care este destul de greu de procurat, dacă nu lucrezi în acest domeniu.

În funcţie de atenţia cu care sunt întreţinute, extensiile odată aplicate pot ramâne ataşate între 2 şi 3 luni; după acestă perioadă necesită remontare, dar pot fi refolosite încontinuare timp de 2-3 ani.
Ca să fii sigură că ştii cum să întreţii aceste extensii microring, cel mai bine este să îl întrebi pe specialistul care ţi le aplică. Este adevărat că vei găsi pe internet multe informaţii şi multe păreri ale altor persoane, însă hair stylistul tău este cel în care poţi avea cea mai mare încredere pentru că el îţi poate vorbi despre metode de îngrijire cât mai sănătoase şi cât mai utile, atât pentru extensii, cât şi pentru părul tău.

Salon de infrumusetare

Iată câteva reguli esenţiale care pot asigura o viaţă îndelungată pentru aceste extensii microring:
Primul aspect la care trebuie să fii atentă după ce îţi pui extensii microring este modul în care te pieptăni. Deoarece inelele cu care sunt prinse extensiile sunt poziţionate la rădăcina părului, destul de aproape de scalp, este clar că trebuie să eviţi pieptănarea începând de acolo.

Cel mai bine este să te pieptăni începând de la ceafă şi numai pe lungimea părului. Dacă insişti la rădăcini, ai putea agăţa inelele şi ai putea deplasa extensiile, sau ai putea smulge foarte multe fire de păr din ele. De asemenea, evită pe cât posibil să îţi pieptăni părul atunci când este umed.
Precum sigur ţi-ai dat seama, este foarte important să eviţi încâlcirea părului, mai ales la rădăcină. Pentru aceasta există anumite trucuri pe care ar trebui să le aplici. Spre exemplu, ştii că părul se încâlceşte cel mai tare în timpul nopţii, aşa că este indicat să îl înfăşori într-o esarfă înainte de culcare, iar dimineaţa vei constata că nu mai trebuie să te lupţi cu nodurile încăpătânate.

De asemenea, părul se încurcă foarte tare atunci când intră în contact cu apa. Când te speli pe cap, ţine capul drept şi evită mişcările circulare pentru masarea scalpului şi optează pentru trecerea degetelor prin păr într-un singur sens, pe lungime.
Dacă vrei să înoţi în timp ce porţi extensii microring, împleteşte-ti părul într-o coadă lejeră, pentru a evita încâlcirea lui.

De asemenea, pe parcursul purtării extensiilor este recomandat să foloseşti produse speciale pentru îngrijirea lor, precum şi o perie specială pentru extensii.

Extensii de par

Precum vezi, regulile de bază pentru întreţinerea acestor extensii microring sunt destul de simple. Dacă le vei respecta, extensiile tale vor rezista timp de 3 luni, fără să îţi creeze probleme.

În momentul în care mergi la salon pentru a ţi le scoate, nu te speria dacă vezi că în acele ineluşe au rămas prinse foarte multe fire din părul tău. În realitate, aceste fire ar fi trebuit să cadă de mult, pe principiul regenerării părului, însă aceste extensii microring le-au stat în cale.

Dacă te-am convins să optezi şi tu pentru extensii microring, un alt lucru important de ştiut este acela că părul astfel îmbogăţit cu extensii, poate fi aranjat fără probleme în coafuri complexe, poate fi coafat şi vopsit fără absolut nicio problemă.

În concluzie, dacă îţi doreşti un păr mai bogat peste noapte, este timpul să iei în considerare opţiunea cu extensii microring, fără să îţi mai faci griji inutile ca ți-ar putea afecta părul. Aceste extensii  au fost create în aşa fel încât să îţi ofere o podoabă capilară superbă, fără a avea consecinţe negative după ce le scoţi.

Extensii de par naturale cu microring