Coafuri deosebite pentru mirese unice

Fiecare femeie face tot posibilul pentru ca nunta ei să fie una specială, iar ea să devină cea mai frumoasă mireasă. În materializarea acestui vis vă poate ajuta un hair stilist priceput care poate crea stiluri adaptate fiecărei personalități și fizionomii și poate transforma coafura în cel mai prețios accesoriu al tău.

coafuri mirese salon Milagro Pitesti

coafuri mirese salon Milagro Pitesti


În ziua nunţii nu trebuie să fii altă femeie, ci doar cea mai frumoasă versiune a ta. Vei fi în centrul atenției și fiecare detaliu îți va fi studiat. Vei face mii de fotografii și vei colecționa momente de care îți vei aminti pentru tot restul vieții. Pentru ca această zi să fie una cu adevărat de neuitat, lasă-te învăluită de inspirația specialiștilor noștri care îți vor oferi ocazia ideală să îți etalezi feminitatea și eleganța.

Coafat mireasa Pitesti

Coafat mireasa Pitesti

Este foarte important ca, atunci când îți alegi coafura pentru nuntă, să ții cont de forma feței, modelul rochiei și chiar de înalțime, iar ceea ce trebuie să faci în mod obligatoriu este să te programezi pentru o proba de coafură cu 2-3 săptămâni înainte, pentru a vedea astfel dacă te avantajeaza și a te asigura că totul va decurge perfect în ziua cea mare.

Salon Milagro Pitesti

La fel ca și tine, vrem ca în ziua cea mai importantă din viața ta să străluceşti de fericire și frumusețe și de aceea am creat 3 pachete special concepute pentru mirease. Acestea conțin servicii complete de înfrumusețare precum, probă coafat, pedichiură simplă sau spa, unghii cu gel, machiaj, epilat, coafat sau vopsit, în funcție de preferințele fiecărei mirese.

 

Glamour portrait of beautiful woman model with fresh daily makeu

Pentru ziua nunţii trebuie să te orientezi către idei de coafuri de mireasă care aduc un plus de strălucire şi pun în valoare atât trăsăturile, cât şi rochia de mireasă. Tendințele în materie de coafuri pentru anul acesta nu diferă cu mult față de cele din anii precedenții, astfel că buclele, cocurile și împletiturile se numără încontinuare printre favorite.

 

coafura mireasa Pitesti

coafuri de ocazie

Iată ce tipuri de coafuri poți alege în funcție de lungimea părului:

Coafuri pentru mirese cu păr scurt
Părul scurt se poate decora cu agrafe subţiri, cu cristale sau chiar cu flori naturale delicate, care îţi vor accentua feminitatea. Pentru a nu încărca prea mult aceste tunsori pentru păr scurt, o mireasă va fi întotdeauna pusă în valoare de o diademă delicată, perfectă pentru efect şi pentru susţinerea coafurii.

Coafuri mirese cu păr mediu
Pentru mireasa cu păr mediu, lungimea nu va constitui o problemă în realizarea oricărei coafuri de mireasă. Fie că îţi doreşti bucle sau preferi să ai părul prins şi tapat, coafurile cu volum te pot ajuta să obţii acea graţie specifică mireselor.

Coafuri mirease cu păr lung
Mireasă cu păr lung poate alege dintr-o gamă variată de coafuri, lungimea constituind un avantaj pentru a purta bucle, cocuri, împletituri şi numeroase accesorii pentru păr. În acest caz se va alege coafura care te avantajează cel mai mult și te face să te simți cea mai frumoasă.

mirese unice

 

mireasa Pitesti

Cea mai populară coafură de mireasă rămane totuși cocul, deoarece pune în valoare frumusețea feței și a trăsăturilor și este recunoscut faptul că acesta are o perioada mare de rezistență. În acest caz există o multitudine de moduri de a realiza această minunată coafură, de la clasicul coc spaniol (care se poartă atât finisat cât și facut din onduleuri lejere), la un coc ravășit cu aspect nefinisat și foarte lejer cu fire ieșite care dau aceasta nota de personalizare, la pană împletiturile care formeaza un coc lejer și deosebit, ce definește o personalitate romantică. O femeie care alege să poarte coc în noaptea nunții va excela în eleganță și feminitate.

www.milagro.ro
Pentru a găsi varianta ideală de styling pentru tine te asteptam la salon, unde te vom consilia gratuit și îți vom prezenta idei de coafuri personalizate trăsăturilor și părului tău și vom face tot ce ne stă în putere pentru a-ti transforma visele în realitate.


Salon Milagro

coafura

coafat ocazei

 

salon mirese Pitesti

salon mirese Pitesti


Oferim consiliere gratuita si posibilitatea de a alege din 2 pachete special pentru mirese.