Arta unghiilor perfecte

Nimeni nu se naşte cu unghii perfecte, însă cu ajutorul unghiilor cu gel poți obține oricând o manichiură impecabilă. Fie că îți dorești ceva elegant și rafinat sau doar un aspect sănătos, tehnicienii salonului nostru îți pot materializa orice dorință în materie de nail art. Pentru că, indiferent de ocupaţie sau vârstă, mâinile îngrijite reprezintă o dovadă a feminităţii şi a eleganţei.
www.milagro.ro
Știți deja că o manichiură impecabilă, lipsită de probleme estetice reprezintă cartea de vizită a fiecărei femei şi totodată primul detaliu pe care cei din jur îl observă la o primă întâlnire. În cazul în care unghiile naturale nu îţi permit să le păstrezi lungi, se rup sau se exfoliază, constructia din gel este soluția ideală pentru că astfel se poate obține orice lungime și formă dorită. Iar dacă ești mulțumită de lungimea unghiilor tale și dorești doar o protecție, poți opta pentru gel pe unghia naturală. Astfel, forma și aspectul unghiilor tale vor fi mereu perfecte.


manichiura cu gel Pitesti
Tehnicienii salonului Milagro au facut o adevarată artă din manichiura tehnică creând noi colecții de modele pentru unghiile cu gel. Forma unghiei, prelucrată în cel mai mic detaliu, potrivirea perfectă a culorilor și pasiunea cu care sunt realizate picturile, extrem de bine realizate, definesc o unghie tehnică perfectă. Zilnic creem modele deosebite și unice, apreciate nu doar pe plan local, cât și la nivel național. Ne bucurăm să enumerăm printre clientele fidele salonului nostru persoane care vin din alte orașe doar pentru a se bucura de calitatea, frumusețea și unicitatea lucrărilor efectuate de tehnicienii noștri.milagroÎn funcție de preferințele tale și de noile trenduri în domeniu, îți putem oferi manichiura la care ai visat întotdeauna. Pătrate, rotunde, stiletto, oricare ar fi alegerea ta, apeland la serviciile salonului nostru te vei bucura de sfaturi și servicii profesioniste. Cea mai comună și îndrăgită formă de unghii este cea pătrată deoarece se potrivește oricărui tip de mâini și degete și au avantajul că, datorită suprafeței mai mari, permit realizarea unor modele mai complexe.


salon de infrumusetare Pitesti
O altă formă populară de unghii sunt cele rotunde, acestea având avantajul că sunt foarte comode deoarece nu se agață atât de ușor ca și cele pătrate. Dezavantajul lor este că nu se potrivesc chiar oricărui tip de degete, fiind nerecomandate în special persoanelor cu degete scurte.
Puțin exagerate pentru unele persoane, tentația supremă pentru altele… acestea sunt unghiile sttileto.
Acest tip de unghii sunt foarte apreciate, arată foarte bine și pot fi decorate cu diferite tehnici de nail-art. Dezavantajul este că sunt cam incomode la început, dar odată ce te obisnuiești cu forma totul va părea mai simplu.

manichiura/pedichiura Pitesti
Tehnicienii salonului nostru participă periodic la cursuri și seminarii de perfecționare pentru a fi tot timpul la curent cu noile tehnici în materie de nail art. Apoi își desfăşoară activitatea cu multă pasiune și dăruire, iar clientele se bucură de frumuseţea şi calitatea unghiilor obţinute în deplină siguranţă şi confort. Mai mult decât atât, dacă totuși apare o problemă, orice reparație este gratuită, indiferent de motivul ruperii unghiei.
Pentru că unghiile ocupă un loc semnificativ în construirea unei imagini de invidiat, te invităm și pe tine să experimentezi pe propriile unghii creativitatea, talentul și tehnica imaculată a tehnicienilor noștri!

Arta unghiilor perfecte
unghii cu gel
manichiura cu gel
salon unghii cu gel Pitesti
salon Pitesti

Puteti vizualiza mai multe modele dand click AICI