Invaluie-ti parul in esenta tineretii vesnice!

Cu siguranță v-ați întrebat de foarte multe ori dacă există cu adevărat un produs miraculos care să îi ofere părului hidratarea și strălucirea la care visează orice femeie. Reclamele de la televizor și din reviste ne fac să credem că există zeci de astfel de produse, dar în realitate există doar câteva care se ridică la nivelul așteptărilor noastre.

Recent am descoperit un nou tratament de înfrumusețare pentru păr, ce combină elementele naturale și prețioase de origine biologică ale uleiului de Argan cu cele ale uleiului de In autentic. Aceste produse sunt un adevărat elixir de frumusețe pentru păr deoarece repară, hrănesc și oferă strălucire, cu rezultate incredibile pentru toate tipurile de păr: gama Nashi Argan.

Ulei de argan

Nashi Argan este o gamă simplă, elegantă şi eficientă ce satisface necesitățile tuturor femeilor de a-şi întreține frumusețea părului. Având la bază Ulei de Argan certificat Bio, cunoscut pentru înalta lui eficiență, produsele Nashi Argan oferă soluții pentru toate tipurile de păr:

 

- Redă strălucirea și vigoarea părului casant și fragil
- Hidratează instant părul, lăsându-l moale pentru mult timp
- Ușurează pieptanarea descurcând orice tip de păr
- Repară instantaneu un păr deteriorat
- Oferă vigoare părului fin
- Disciplinează cu usurință un păr des și rebel
- Hidratează scalpul uscat și descuamat
- Protejează toate tipurile de păr de coafatul la cald și de razele UV
- Nu încarcă și nu răman resturi pe păr.
Nashi Argan
Folosit încă din Antichitate, uleiul de argan era cunoscut pentru proprietățile sale miraculoase în întreaga lume, din Egipt până la Roma. Prima relatare istorică despre beneficiile sale a fost în sec. 1, înainte de Hristos, fiind comercializat și vândut nobililor din imperiul Roman. Se credea că acest ulei prețios este esența tinereții veșnice.

salon de infrumusetare Pitesti
Produsele Nashi Argan se află pe piața mondială din 1990, dorind să ofere soluții de înfrumusetare, pentru toate tipurile de păr.

Produsele nu conțin clorură de sodiu, fosfați sau parabeni și sunt realizate în concordanță cu normele de respectare a mediului. Ambalajul provine din materiale reciclate și reciclabile, iar procesul de producție folosește energia resurselor regeneratoare.
Nashi Argan foloseste prese la rece și motoare electrice care sunt alimentate de la panouri solare, producerea uleiului fiind 100% bio și cu un randament mult mai mare.
Nashi Argan salon de infrumusetare Pitesti

Iată care sunt cele mai importante produse din gama Nashi Argan:

Șampon Nashi Argan

Șamponul Nashi Argan este un tratament de ultimă generație care curață cu delicatețe toate tipurile de păr. Lasă părul hidratat şi suplu, redă strălucirea și un aspect sănătos firului de păr uscat, protejează şi mentine culoarea.
Un păr frumos înseamnă și un scalp sănătos, tocmai de aceea șamponul Nashi Argan curăță delicat în timp ce hrănește firul de păr și pielea capului. Formula sa unică îi redă părului supleţea şi strălucirea naturală, reconstruind structura fibrelor capilare și mentinând capacitatea naturală de apărare a părului. Pret – 75lei.

argan5
Balsam Nashi Argan 

Balsamul Nashi Argan este un tratament hidratant, ideal separării și hrănirii firului de păr. Cu o textură unică şi delicată, conferă o senzaţie de păr bogat şi mătăsos, facând părul mai uşor de coafat. Repară și restabilește frumusețea naturală a oricărui tip de păr, reducând durata de uscare a părului și permite o aranjare ușoară. Un adevărat răsfăț pentru păr cu un miros absolut divin, inspirat parcă din poveste celor 1001 de nopți…
Pret – 75 lei

Milagro

Masca de păr nutritivă Nashi Argan
Această mască hrănitoare, îmbogățită cu elemente naturale de origine organică (ulei de Argan și ulei de In) este destinată părului degradat, pe care îl revitalizează și hidratează, conferindu-i senzația de păr bogat, mătăsos și strălucitor, fără să îl încarce. Pret – 95 lei.

argan7
Masca hidratare instant Nashi Argan

Masca de hidratare instant Nashi Argan este un spray hidratant care remodelează instantaneu părul, făcându-l mai strălucitor ṣi mai mătăsos ca niciodată.
Previne ondularea nedorită, repară vârfurile deteriorate ṣi protejeză împotriva surselor de căldură care afectează părul. Este ideală şi pe părul uscat, revitalizându-i aspectul. Pret – 85 lei

Ulei de argan coafor Pitesti
Ulei pentru par Nashi Argan 

Acest ulei prețios repară, hrăneşte, oferă strălucire părului, reduce la jumătate timpul de uscare şi de coafare și asigură o coafură mai bine definită.
Uleiul Nashi Argan hrănește şi schimbă aspectul părului instantaneu, facilitând modelarea părului şi aranjarea acestuia în doar 10 minute. Pret: 60 lei – 128 lei.

salon Pitesti
Și da, putem spune fără nicio umbră de îndoială că Nashi Argan sunt cele mai bune produse de hidratare și strălucire folosite de noi până acum!

Faptul că hidratează părul, în mod natural și îi oferă îngrijirea absolută de care are nevoie, totul în doar câteva minute, transformă aceste produse într-un elixir magic. Și pe deasupra au și un miros divin care provoacă dependență!
Frumusetea începe cu un păr sănătos, pe care orice femeie îl poate avea, dacă îi oferă îngrijirea specială de care acesta are nevoie.
Bucură-te și tu de aceste produse miraculoase, 100% bio, care întineresc părul de la rădăcină și până la vârfuri și îl învăluie în esența tinereții veșnice!
Nashi Argan

Pret pachet: 190 lei

Tratamente profesionale Nashi Argan efectuate doar in salon

Exista 2 tipuri de tratament in salon:

  • Tratamentul Nashi Phyto Repair in 3 pasi + coafat gratuit  (pretul incepe de la 50 lei, in functie de lungimea parului).
  • Tratamentul Nashi Phyto Express (pretul incepe de la 32 lei)La finalul tratamentului, parul recapata nivelul de colagen pierdut in urma vopsitului repetat, utilizarii frecvente a placii etc. lasand parul revitalizat, stralucitor, usor de aranjat si plin de viata inca de la primul tratament!
    Tratament pentru par